Tietoa Suomeksi

 

Tietoa Foogel-lagoton, Cirnecon ja springerin pennuista suomeksi

 

Pyrimme kasvatustyössämme kasvattamaan terveitä, oikean tyyppisiä, mukavan luonteisia lagottoja, arvostaen rodun italialaista rotumääritelmää ja käyttötarkoituksia. Jalostukseen käyttämämme koirat ovat terveystutkittuja. Kasvattiemme terveystilastoihin ja koetuloksiin voit tutustua täällä. Huom! Päivitykset tulevat viiveellä.

 

Suomen Kennelliitto on myöntänyt meille tunnustuksenaVuolasvirta-palkinnon ansioikkaasta lagotto romagnolo rodun kasvatustyöstä (2012) ja englannin springereiden kasvatustyöstä (2011).

 

Pennut syntyvät meillä makuuhuoneessa ja kolmen viikon iässä ne

siirretään keittiöön. Pentujen kanssa vietetään paljon aikaa ja ne elävät keskellä talon arkielämää. Kasvatamme 2-3 lagottopentuetta vuodessa. Cirnecoja ja Springereitä paljon vähemmän.

 

Meiltä on mahdollista ostaa tai saada osaomistukseen pentu, mutta sitä ennen tarvisemme sinusta paljon tietoa.

 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella. Ja näyttelyissä saa tulla aina juttelemaan ja kyselemään!

 

Ole ajoissa liikkeellä, pentujen synnyttyä ne ovat useimmiten jo varattuja!

 

Vastaamme pentukyselyihin mieluimmin puhelimitse!

 

Ostaessasi Foogel-pennun saat täyden tuen ja opastuksen pennun kasvattamiseen, ruokkimiseen, turkin hoitoon ja opastamme aktiivisesti eri harrastumuotojen aloittamisessa. Pyrkimyksenämme on myös järjestää pentueille pentutapaamisia. Olemme järjestäneet myös kasvateillemme agility koulutuspäivän ja suunnitelmia on koko ajan ilmassa.

 

Vaikka me miellämme kierrämmekin paljon koiranäyttelyissä, ulkonäkö ei ole meille ykkösasia. Koskaan emme myöskään edellytä, että koira pitäisi viedä näyttelyihin, vaikka sitä arvostammekin ja itse pidämme näyttelyharrastuksesta. Haluamme kasvattaa ihania lagottoja ihanille ihmisille. Kieltämättä lagottokasvattimme ovat usein kauniita, oikeantyyppisiä ja kauniisti liikkuvia, mikä taas johtuu siitä, että olemme osanneet valita jalostuskoiriksi terverakenteisia, hyviä yksilöitä.

Meille tärkeintä on löytää pennuille rakastavat ja onnelliset kodit, ensisijaisesti myymme pennut perheisiin joissa niiden kanssa harrastetaan jotain, koska lagotto on aktiivinen koira, se tykkää käyttää nenäänsä ja on elementissään kun se saa toimia omistajansa kanssa ja oppia uusia asioita. Lagotto ei ole mikään sohvokoriste, vaikka se sievä onkin.

 

Ykkösasia meille on koiran luonne. Ylpeydellä voimme kertoa, että olemme luonteiden kanssa onnistuneet hyvin. Kiitokset palautteesta, joka on tullut kasvatinomistajilta. Luonne on asia, mistä ei saa tinkiä. Meillä voit nähdä aina emon pentujensa kanssa. Paras kasvatustyömme suola on onnelliset ja tyytyväiset kasvatinomistajat!!

 

Meillä on tapana jättää hyvin usein pentueista lupaavia pentuja hieman pidemmäksi aikaa kotiin pyörimään, koska meille on tärkeintä löytää pennuille harrastavat ja toiminnalliset kodit. Lisäksi meillä on lähes koko ajan suunnitelmia ulkomaantuonti koirien osalta, jotka hyvin usein etsivät sijoituskoteja. Joten jos olet kiinnostunut harrastamaan koirasi kanssa, tiedustele ihmeessä tilannetta!

 

Meillä on tällä hetkellä pentuja ja myös paljon suunnitelmia vuosille 2014-2015. Pääasiallisesti kasvatamme lagottoja, mutta suunnitelmia on myös englanninspringerspanieli ja cirneco dell'etna roduissa.